wat doet de PassiePraktijk?

 

Je leest regelmatig verhalen over mensen die hun hart hebben gevolgd. Of je spreekt bekenden die het roer hebben omgegooid. Ze hebben nu werk waar ze wél energie van krijgen of ze gaan op in hun nieuwe hobby. Diep van binnen zou je ook graag (nog) meer dingen willen doen waar je blij van wordt, maar je durft toch de stap niet te zetten. Misschien weet je nog niet wat je anders wilt doen. Je wilt graag op zoek, maar toch houdt iets je tegen…

 

Ook bedrijven hebben het fenomeen passie en het nut ervan ontdekt. Hoe meer passie medewerkers voor hun werk voelen, hoe beter de sfeer en zelfs de bedrijfsresultaten. Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

 

De PassiePraktijk helpt mensen - individuen en teams - voor hun passie te gaan door middel van coaching, workshops, gratis PassiEmail, 1001 passietips op de website en het stimuleren van passie in Nederland (P-day op 21 maart 2008).

 

De PassiePraktijk gaat ervan uit dat je het beste tot je recht komt als je dingen doet die je leuk vindt en waarvoor je gemotiveerd bent. Ze werkt vanuit de gedachte dat iedereen passie in zich heeft. Bij veel mensen is die passie in de loop van hun leven ondergesneeuwd, misschien ook wel bij jou. De PassiePraktijk helpt jou om je passie te ontdekken en je hart te volgen. Doe de dingen waar je hart van gaat zingen en breng je Passie in Praktijk!